Loading...

​Gondry - van verleden tot heden


Bouwmaterialen GONDRY, opgericht in 1944, is een handelaar in bouwmaterialen, gevelstenen, dakbedekking, hout, plaatmateriaal, vloertegels, laminaat, fineerparket, vinyl en de betere doe-het-zelfartikelen.

Wij leveren enkel producten van hoge kwaliteit van de fundering tot de afwerking. We bieden een uitstekende service aan zowel professionals als particulieren.

Materialen & Tegels


 

De toonzaal van 2.250 m² met tegels, laminaat, vinyl, fineerparket, gevelstenen en bakstenen biedt een enorme keuze aan producten. Onze discount afdeling biedt vele referenties in tegels, parket, wand- en plafondpanelen op voorraad.

Het magazijn van meer dan 10.000 m² biedt een compleet assortiment bouwmateriale, hout en isolatie. Van de basis tot de afwerking, u vindt alles. De drive-in-service staat garant voor snel laden.

Dankzij onze dumptrucks en kraanwagens, evenals onze ervaren chauffeurs, garanderen we een snelle levering op de werf of bij u ter plaatse.

De HandyHome winkel biedt meer dan 1650 m² elektrisch gereedschap, bevestigingsmaterialen, hout, sanitair, siliconen, werkkledij, verf, leidingen, tuin, handgereedschap, elektriciteit,  onderhoudsproducten, huishoud, fiets- en auto-accessoires, verlichting, decoratie, ...

Bezoek de website http://gondry.handyhome.be/nl/home voor meer informatie.

Ons grondig advies maakt van Materiaux Gondry en HandyHome de ideale partner voor uw bouw- of renovatieprojecten.

Contacteer ons